Jako ryby ve vodě

Blíží se konec školního roku, to nezastavíme, ale ještě jeden společný výlet, na ten bychom se mohli vypravit, ne? Ano, ano!

A tak se děti z oranžové třídy MŠ vydaly na výlet. Nabalit batůžek už nám nedělá problém a cestování také zvládáme na jedničku. Vzorně jsme nastupovali, přestupovali, viděli autobusáka i průvodčí a výpravčí. Jeli jsme totiž vlakem do Bystřice nad Pernštejnem, a některé děti úplně poprvé.

V Bystřici jsme se vydali cestou pohádkovou k zimnímu stadionu, tam jsme si na dětském hřišti po dobré svačině dostatečně protáhli celé tělo.

Ale cílem naší cesty bylo koupaliště. Čekala nás modrá čistá voda, červená skluzavka, dovádění a úsměv od ucha k uchu. Ale také další svačina, protože ve vodě vyhládlo a opalování, a také odpočinek, to abychom šetřily síly na cestu na zmrzlinu a na autobusové nádraží, kde nás ze zastávky č. 3 odvezl autobus zpátky do školky.

Byli jsme unavení, ale hodně moc spokojení, šťastní, protože zmrzka a koupání je ze všeho úplně to nejlepší. Krásné dny a super prázdniny přejeme.

Tags

Leave a comment