Maškarní diskotéka

Tomuto projektu předcházely velké přípravy. Holky a kluci v družině vyráběli různé masky, škrabošky, plakáty a pozvánky. Připravovali jednotlivé soutěžní stanoviště, nafukovali balónky a zdobili tělocvičnu, kde se celá akce odehrávala.

A konečně přišel den s velkým D, na který se děti tolik těšily, neboť se mohly stát alespoň na chvíli někým jiným. A tak na maškarní diskotéku zavítali policajtka, jednorožec, pirát a pirátka, kostlivka, Wednesday, princ, skřítek, nevěsta, mimozemšťanka, známý fotbalista Messy, Batman, Spider-Man, Joker, ninjové, judisté, víly, princezničky a princové. Užít si atmosféru diskotéky přišly také děti z mateřské školky z oranžové i zelené třídy. K suprovému prostředí zábavného odpoledne přispěla také dětmi vyzdobená tělocvična s barevně blikajícími reflektory a přítmí zatemněných oken.

V dalších dnech si holky a kluci v družině sdělovali své pocity a dojmy. Dokonce si každý nakreslil svoji masku jako vzpomínku na příjemně strávené odpoledne.

Čtyřhodinový taneční a soutěžní maraton jsme si všichni moc užili a již nyní se těšíme, že si maškarní diskotéku zopakujeme zase napřesrok.

Tags

Leave a comment