Týden plný proměn a fantazie

Od 15.–19. května jsme se zapojili do projektu Challenge week, který nám přinesl spoustu radosti, smíchu a nezapomenutelných vzpomínek.

První den bylo školní prostředí oživené veselými a originálními obličeji. Druhý den jsme přišli s pokrývkami hlavy, které překračovaly všechny možné hranice kreativity – od barevných sombrér až po bizarní klobouky ve tvaru zvířat. Třetí den se žáci spojili se svými nejbližšími přáteli a oblékli se jako dvojčata. Tento den nám ukázal, jak důležité je přátelství a spolupráce. Čtvrtý den jsme se odvážili opustit každodenní školní tašky a místo nich jsme si přinesli náhradní zavazadla. Žáci ukázali svůj vlastní styl – učení vozili v kočárku, korbičce nebo nosili v prádelním koši. Poslední den tohoto úžasného týdne jsme se přestrojili do různých postav a povolání. Na školní chodbě jsme mohli potkat lékaře, hasiče, uklízečky a mnoho dalších. Tento den nám připomněl, jak důležité je přemýšlet o tom, kým chceme být.

Školáky ze zámku podpořili i žáci z třetí třídy 👍. Přidali se i učitelé, kteří ukázali, že jsou ochotni sdílet s žáky dobrodružství a bavit se spolu s nimi.

Týden výzev nám pomohl vyjít z naší komfortní zóny a prozkoumat neobvyklé a kreativní stránky naší osobnosti. Ukázal nám, že vzdělávání nemusí být jen o učení, ale také o radosti a vzájemném propojení.

Ať život ve škole zůstává plný zábavy a dobrodružství!

Tags

Leave a comment