Čertí diskotéka

Holky a kluci se na tuto akci natolik těšili, že s přípravami započali již s čtrnáctidenním předstihem. V družině vyráběli plakáty, kreslili pekelné obrázky, nafukovali balónky a lepili čertovský ocas z proužků papíru, který dosahoval délky dvaceti metrů.

Po pečlivých přípravách došlo na výzdobu tělocvičny, která se rázem proměnila dětmi připravenými výrobky ve velké „peklíčko“. Zatemněná okna, „roztopený kotel“, světelné efekty, hadi, myši, pavouci a jiná roztodivná havěť lezoucí po zdech navozovala skutečně pekelnou atmosféru.

A konečně přišel tolik dětmi očekáváný den D. Holky a kluci si donesli čertovské převlečky a rázem byla družiny plná malých roztomilých čertíků, kteří se přemístili do připraveného pekla, kde se tancovalo, soutěžilo a dovádělo.

V rámci této akce byl pořádán Den otevřených dveří, o který byl velký zájem. Na tančící a soutěžící rarášky se přišlo podívat přes třicet maminek, tatínků, babiček, dědečků, sourozenců a dětí z druhého stupně. Mnozí neodolali a přidali se k tančícím a soutěžícím dětem.

Všichni čertíci se po skončení diskotéky opět proměnili v hodné děti a ty plny dojmů a zážitků se rozcházely se svými rodiči domů.

Tags

Leave a comment